Träna med oss 1-24 december och utmana dig själv efter dina förutsättningar.

Varje dag har du som genomfört dagens utmaning chans att vinna spännande priser, just nu har vi ett prisbord på över 40000 kr!

1-24 december

200 kr för de 50 första

300 kr för resterande

Träningskalendern 2023

Träningskalendern från Becksvart är det perfekta sättet att sprida träningsglädje och träningsmotivation under december.

Varje dag från 1:a till 24:e december öppnar vi ny lucka som avslöjar en spännande träningsutmaning. Dessa utmaningar varierar från konditionsövningar och styrketräning till roliga och kreativa sätt att röra på sig. Med Träningskalendern blir träningen en del av din dagliga julförberedelse. Vi vill med Träningskalendern bygga gemenskap och dela träningsglädje med andra. Du kan delta i utmaningarna själv eller utmana vänner och familj att följa med dig. Du kan också delta i diskussionerna och dela dina erfarenheter i vårt fb-forum.

Utmaningarna är skapade så att så många som möjligt kan delta på sin egen nivå. Du bör kunna springa 5 km och klara av funktionell styrketräning utan vikter. Utmaningarna kräver inga redskap och varierar i tid mellan 4 och 60 minuter. Utmaningar kan vara allt från att springa i 30 min eller längre till spännande styrkeövningar. Träningskalendern är en virtuell utmaning där du utför träningen där du är. Vissa dagar kommer vi erbjuda extra pepp genom att bjuda in till gemensamt träningspass i Göteborg, se mer info längre ner.

Varje dag har du som genomfört dagens träningsutmaning chans att vinna spännande priser från våra samarbetspartners. Du väljer själv vilka dagar du vill delta. Så varför inte fira julen med en extra dos motivation och rörelse? Träningskalendern är din bästa träningskamrat för hela december!

Nyhet!
För att höja upplevelsen i Träningskalendern använder vi oss av RunRedeems ”Digitala Kort”. Detta kort kommer du att hitta i din ”plånbok” i din telefon, när du slutfört stegen i tillvägagångsrutan nedan. 

Bilden visar hur de ”Digitala Korten” ser ut.

Hur går du tillväga?

Inför start:
1.
Anmäl dig på RaceID (klicka på anmälningslänken ovan).
2. Följ oss på Instagram och gå med i Facebook-gruppen. 
3. Anslut dig till RunRedeem (från din telefon). Använd denna länk >> eller nedan QR-kod.
4. Anslut dig genom att ange Namn och E-postadress på Becksvarts RunRedeem-sida. 
5. Från Min sida, som du kommer till när du skapat kontot, kan du ladda ner ditt digitala kort för Becksvarts träningskalender och ansluta dig till Garmin, Suunto, COROS eller Polar.
Gör du en anslutning till någon av dessa fyra klockor så kommer dina aktiviteter du genomför under december att automatiskt prickas av om du genomfört dagens lucka. Ditt digitala kort uppdateras då automatiskt. 

Vill du hellre uppdatera dina pass manuellt reggar du dagens aktivitet genom din sida på: RunRedeems hemsida >>

Kom ihåg att dina aktiviteter måste laddas upp, eller reggas manuellt, den specifika dagen. Du kan inte bli avprickad på gårdagens pass idag.

Dag för dag:
1. Dagens lucka presenteras på Instagram och i  Facebook-gruppen dagen innan aktuella datumet (kl 18.00). Du kommer också se dagens utmaning på ditt digitala kort på morgonen. 
2. Utför utmaningen och logga med din klocka eller uppdatera manuellt på ”Din RunRedeem-sida” (du kommer åt din sida på baksidan av korten, klicka på de tre knapparna i högra hörnet.)
3. Kika på din sida och se om du vunnit pris i dagens utlottning. 

Utlottning:
Dragning av vinnare av de som deltagit under dagen sker varje morgon i våra kanaler, du är med i utlottningen de dagar du slutför. Du får en notis i telefonen när vinnaren är presenterad.

Bonusutlottning sker för alla som deltagit alla dagar, där har du chans att vinna Tomtens julsäck 🙂 

Göteborgs Stadmission

Göteborgs Stadsmission värnar om alla människors lika värde, oavsett livssituation. Social trygghet är en mänsklig rättighet men med utmaningar som fattigdom, psykisk ohälsa och arbetslöshet kommer ett utanförskap. För att förebygga och förhindra detta stöttar vi Stadsmissionens arbete med akut hjälp och långsiktigt stöd. Var med oss i kampen för ett medmänskligare samhälle för alla.

25% av anmälningsavgiften går oavkortat till Göteborgs Stadsmissions arbete. 

Utlottningspriser från våra samarbetspartners

Prisbord

 

*fler priser och sponsorer kommer allt eftersom.

Gemensamma dagar

2/12 Santa Run för Göteborgs Stadsmission
15/12 Gemensamt träningspass Nordic Wellnes GLTK. Start kl. 11:15 
Anmäl dig här:

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?
Maila info@becksvart.nu

Nu kör vi!