5 KM

NYHET 2023!
1 december

Becksvart

Upplev unika stigar i Göteborg! Välkommen till Kallebäck och Lackarebäck!

Välkommen på ett äventyr i totalt mörker. 5 km mörkerlöpning på en utmanande och varierad bana! Med Becksvart har vi skapat en bana som är rolig, äventyrlig och utmanande. Det är galet roligt att springa trail, och det vill vi visa med vår bana. Samtidigt som det också ska vara tufft och du ska bli trött! Helt enkelt en härlig mix av det mesta och inte minst en perfekt fredagsaktivitet! 

Tuffhet
Stig
Höjdmeter
Becksvart

Banan

km*
0
* kan upplevas som längre
* Banan är preliminär

Becksvart banan tar dig över stock och sten på flowiga stigar och spännande bergshällar. Äventyr och upplevelse ligger i fokus för banan. 

Du startar med ett lättlöpt parti som tar dig upp mot skogen där du sedan tar dig ut på smala stigar som bitvis är tekniska. Här kommer du för första gången att komma upp till Norra Långevattnet. Här kan du njuta av hur månen speglas i det mörka vattnet och hur pärlbandet med löpare passerar sjön.

Du springer sedan utmed kanten av Norra Långvattnet, tungan rätt i mun så att du inte plumsar i. 

Ungefär halvvägs kommer du till energistationen, här gäller det att ladda ordentligt med energi. Du fortsätter sedan in i den mörka skogen. Här väntar smala och tekniska stigar samt några roliga och äventyrliga utförslöpor. 

Sista biten är det bara att trycka på utmed de smala stigarna, väl i mål väntar medalj, något gott att äta och gôtt häng. Pusta ut och andas – du klarade Becksvart! 

Becksvart

Banprofil

höjdmeter*
0
* upplevs som mer

299 kr

Becksvart

NYHET 2023 - 5 KM